Service

Tilkaldevagt 22 35 74 80

Kontakt os i dag

Service

Servicetjek giver tryghed. Når jeg har efterset dine installationer, kan du være sikker på, at alt fungerer som det skal. Hvis noget ikke lever op til forventningerne eller er der en decideret fejl eller defekt, fikser jeg det. Mit firma tilbyder diverse servicetjek og serviceaftaler. Kontakt mig i dag for at få et uforpligtende tilbud.

 

Service for ejendomme

Når du står med en eller flere ejendomme, kan der være meget at se til. Jeg tilbyder serviceaftaler for private eller erhvervsejendomme. Opstår der et problem eller en defekt, så ved du, hvem du skal kontakte. Ofte kan problemer i ejendomme sprede sig og blive større operationer, hvis ikke de laves i tide. Jo hurtigere et problem bliver tilset og fikset, jo mindre er sandsynligheden for, at flere bliver påvirket af skaden. Hvilket ofte betyder en dyrere og længerevarende reparation.

 

Mangler du én til at udføre service i din ejendom, så tøv ikke med at kontakte mig.

Faste serviceaftaler

Jeg tilbyder fast service af diverse vandinstallationer. Har du en varmepumpe eller andre vandinstallationer, der skal tilses jævnligt? Lad os lave en fast aftale. Det kan skabe tryghed, at vide, at alt fungerer som det skal. Ofte er det vigtigt at fange problemer i opløbet og opdage defekter så hurtigt som muligt, for at mindske eventuelle skaders omfang.

 

Servicetjek

Har du en mistanke om en defekt eller er det på tide dine vandinstallationer får et eftersyn? Så kan jeg også hjælpe. Jeg tilbyder enkeltgangs servicetjek. Her laver vi altså ikke en fast aftale. Men jeg kommer forbi, når du ringer. Jeg er altid grundig i mine servicetjek, så du bagefter kan være sikker på, at alt fungerer optimalt.